Hvor rejsen begyndte

Historien bag

Kvalitet & Service

Fra drøm til virkelighed

Henning Nissen startede i 1991 ”Henning Nissen Service” på sin privatadresse i Bryrup, hvor han hurtigt fik stablet en virksomhed på benene med servicering af gasbrændere, som hovedområde.

Senere kom service, salg og produktion af gasmotoranlæg til, og i 2003 skiftede firmaet navn til NISSEN energi teknik.

I 2015 flyttede firmaet fra Bryrup til Skanderborg for at få mere plads og en bedre logistik. 

På grund af en stadig tiltagende international profil ændres navnet i 2019 til NISSEN energy.

Henning er for længst gået på et velfortjent otium, og virksomheden blev således ledet af Thorvald Pedersen fra 2008-2021.

Den 1. januar 2022 satte Michael B. Nissen sig i direktørstolen, som følge af et nøje planlagt generationsskifte.

Alle faser in-house

Et team af engagerede og dygtige medarbejdere gør at NISSEN energy i dag dækker energisektoren bredt – både lokalt og globalt.

Vi har alle faser in-house og vores styrke er udvikling af intelligente koncepter og integrering af nye teknologier, der er fleksible og med stor kunde indflydelse.

Vi klæder vores kunder på med udstrakt vidensdeling for at sikre, at behov og ønsker er afklaret, herefter foretages komponentvalg, efterfulgt af design- og projektforslag.

 

Næste skridt i processen er installation, projektledelse og idriftsætning, når det er veloverstået, overtager NISSEN energys serviceafdeling, som forestår almen vedligeholdelse, renovering, driftsovervågning og som naturligvis er til rådighed 24/7/365.

Vi ønsker at skabe stærke, vedvarende relationer til vores kunder. Vi kan med stolthed fortælle at kunde nummer 1 fra 1991 den dag i dag serviceres af NISSEN energy.

NISSEN energy primære eksport er til Skandinavien, USA og Israel, men listen er lang og bliver stadig længere.

Henning Nissen