NISSEN NEWS

PRESSE

MEDDELELSE

Ny ledelse pr. 1. januar 2022

 

Det sker ved et planlagt generationsskifte, når Thorvald Pedersen, der i 14 år har stået ved roret i den familie grundlagte virksomhed, giver stafetten videre til Michael B. Nissen.

Thorvald Pedersen fortsætter sit virke hos NISSEN energy som Sales Manager, og er helt klar til at skærpe sit fokus mod kunderne. I en branche i rivende udvikling har Thorvald skabt en virksomhed, som er klar til yderligere vækst.

Michael B. Nissen er uddannet elektriker, aut. elinstallatør og maskinmester. Han har i over 20 år varetaget snart alle roller i organisationen, og besidder stor teknisk erfaring indenfor energibranchen, ligesom han har et indgående kendskab til virksomheden og kunderne.

Michael glæder sig til dette næste skridt, og vil gå til opgaven med vanlig engagement og en tiltro til værdien af åben kommunikation og stærke relationer – både internt og eksternt. Michael er klar til at løfte virksomheden til næste udviklingstrin.

Michael glæder sig til dette næste skridt, og vil gå til opgaven med vanlig engagement og en tiltro til værdien af åben kommunikation og stærke relationer – både internt og eksternt.

Andre nyheder

Urban water management

Urban water management

First-hand insights into state-of-the-art water solutions for a sustainable future. Read more

NISSEN Præsentation

NISSEN Præsentation

Going to the Movies:
Din partner for bæredygtig energi.
Hvad betyder det for dig? Læs mere

Ny ordre

Ny ordre

NISSEN energy er glade for at have modtaget endnu en ordre til det amerikanske marked – Læs mere